Egy hétköznapi stylist

Egy hétköznapi stylist

Egyalkalmas alkalmi

2018. október 31. - GigiT

Bizonyára már ti is voltatok úgy, hogy készültetek egy különleges alkalomra, csak épp nem tudtátok, hogy mit viseljetek azon az estén, azon az ebéden, azon a születésnapi partin.

Bár rejtett a gardrób alkalmi ruhát, de már viseltétek valahol, már kicsit kiment a divatból, már kicsit bő, vagy kicsit szorít itt-ott.

Léteznek kifejezetten egyalkalmas alkalmik! Ezek azok a ruhadarabok, amik lelkedben megmutatják, hogy annak a bizonyos alkalomnak nagy jelentősége van, így csak akkor és csakis akkor viseled. Én több ilyen ruhát is őrzök szekrényemben…

Amikor készülök azokra a bizonyos alkalmakra, hosszasan töröm a fejem, hogy milyen ruhát viseljek, amiben jól érzem magam, természetesen az alkalomhoz illő, de ezzel a ruhával megtisztelem a vendéglátómat, vagy épp azt a bizonyos színházi darabot.

Egy khaki színű testhez álló pamut ruhát ezüst, műbőr bolerómmal csak akkor viseltem, amikor a volt kolléganőmmel év elején elmentünk vacsorázni. Egy kis fekete virágmintás ruhámat a férjem focitalálkozójára vettem fel.

Most jön a kérdés, hogy mi történik a ruhákkal a bizonyos alkalom után!?

Sokáig a szekrény mélyén pihen. Nézegetem, rakosgatom, hajtogatom, jó érzéssel gondolok vissza azokra az alkalmakra, majd becsukom a szekrény ajtaját. Némelyiket elajándékozom, némelyiket hosszú, hosszú nézegetés után azért még egyszer-kétszer felveszem, de már nem alkalomra (az irodában még tökéletes viselet).

Az alkalom elmúlt, az emlék itt maradt és jól teljesítettek az alkalmik.

A bejegyzés trackback címe:

https://gigifashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6514336919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása